Gde su sada glumci iz Ratova zvezda

star-wars
Sa izuzetkom Harisona Forda i pokojnog Aleka Ginisa, svi ostali glumci iz legendarnog filmskog serijala “Ratovi zvezda” čija je prva epizoda snimljena 1977, su uglavnom potonuli u zaborav i bave se stvarima koje nisu direktno vezane za film. Mark Hamil pozajmljuje glasove u crtaćima, Keri Fišer je objavila nekoliko knjiga, a Čubaka se povremeno pojavi na nekoj holivudskoj proslavi i zatim se vrati standardnom poslu, pojavljivanju na sajmovima naučne fantastike.
LUK SKAJVOKER – MARK HAMIL
mark_hamil_nekad_sad
Nakon “Povratka Džedaja” iz 1983. on je snimio nekoliko nezapaženih filmova i potpuno nestao sa scene. Krajem devedesetih vratio se kao “pozajmljivač glasa” – radio je sinhronizacije brojnih crtanih filmova (“Sinbad”, “Betmen”, “Skubi Du”, “Džoni Bravo”…) i video igara kao što su “Call Of Duty” i “Batman: Arkham Asylum”.
PRINCEZA LEJA – KERI FIŠER
keri_fiser_nekad_sad
Tokom osamdesetih nekada prelepa glumica je imala mnogo problema sa drogom i alkoholom, a 1987. je objavila prvu od sedam knjiga, za koje je osvojila brojne nagrade. Piše i pozorišne komade a najpoznatija je kao “doktor za scenarije” – osoba koja prerađuje tekstove drugih scenarista. Na veliku scenu se vratila 2005. ulogom u popularnoj seriji “Family Guy”.
DART VEJDER – DEJVID PROUSI
dart_vejder_glumac
Britanski glumac koji je samo nosio kostim Vejdera (glas mu je pozajmio Džejms Erl Džons), u narednih 30 godina se pojavio u samo dva filma, a bivši bodibilder je u Engleskoj najpoznatiji kao zaštitno lice kampanje za zaštitu dece u saobraćaju.
ČUBAKA – PITER MEJHJU
cubaka_glumac
Engleski komičar koji je visok čak 221 centimetar, snimio je nekoliko reklama a za život zarađuje od povremenih pojavljivanja na okupljanjima zaluđenika “Ratova Zvezda” i u dečijim parkovima.
C3PO – ENTONI DANIJELS
c3po_glumac
Britanski glumac koji je pozajmio glas brbljivom droidu igrao je u nekoliko predstava, snimio je par reklama a trenutno radi kao vanredni profesor na univerzitetu “Karnegi Melon”.
R2 D2 – KENI BEJKER
r2d2_glumac
Englez koji je visok samo 112 centimetara nakon “Ratova zvezda” je snimo desetak filmova, kraće vreme je radio kao komičar a nekoliko godina je svirao harmoniku u jednom škotskom orkestru.
Tekst preuzet sa sajta media1.rs
Advertisements

Šta ti kažeš na sve ovo?

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s