Kreativne radionice za decu

urban fest

Kreativnim radionicama za decu sa smetnjama u razvoju iz udruženja „Živimo zajedno“ i obeležavanjem Dečje nedelje, počeo je projekat UrBan Fest, koji se realizuje uz podrsku Ministarstva omladine i Foruma civilne akcije iz Požege.

„Kreativnim danima“ i obeležavanjem Dečje nedelje, juče je u Likovnoj galeriji „Sveti Luka“ Ub počeo UrBan Fest – mini-kulturno-umetničkii festival na Ubu . Volonteri Ubskog omladinskog kluba i mladi umetnici, kao i učenici ubskih osnovnih škola družili su se i realizovali likovnu kreativnu radionicu sa decom sa smetnjama u razvoju iz Udruženja „Živimo zajedno“ iz Uba.

UrBan Fest zvanično su otvorili direktor Ustanove za kulturu i sport Radovan Puletić, predednica Udruženja „Živimo zajedno“ Mirjana Jovanovic i projekt – menadžer Ubskog omladinskog kluba Ub OK Jelena Pavlovic. Koristeći različite tehnike, umetnici i volonteri su sa decom oslikavali šolje od keramike, drvene kutije, ramove.

Hvala svim posetiocima koji su došli i podržali projekat koji se realizuje u sklopu programa Mladi su zakon – Moravički, Mačvanski, Kolubarski okrug, uz podršku resurs – centra Forca. Projekat finansira Mladi su zakon – Ministarstvo omladine i sporta.

Radove možete kupiti na izložbi koja će biti organizovana nakon likovne kolonije, a biće omogućena i online prodaja. Sav prihod namenjen je deci sa smetnjama u razvoju. Pratite nas i dalje, očekuje vas još mnogo zanimljivih dešavanja u našem gradu!

Advertisements

2 Comments Add yours

  1. laptop servis kaže:

    Drago mi je da i danas dobri ljudi milse na nasu omladinu.

  2. pavlovicjelena kaže:

    Hvala na lepim rečima!

Šta ti kažeš na sve ovo?

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s