Nagradni konkurs

urban fest

Udruženje Ubski omladinski klub i Gradska biblioteka „Božidar Knežević“ iz Uba vas pozivaju da učestvujete u konkursu za najbolju kratku priču i najbolju pesmu u okviru projekta UrBan Fest, mini – kulturno-umetničkog festivala na Ubu. Konkurs traje od 14.10. do 14.11.2015.godine.

Teme za literarni konkurs su:

1. Ko mašta, taj i stvara
2. Sve se može kad se hoće
3. Slobodna tema

Svoje radove možete slati u inbox fejsbuk stranice UrBan Fest ili na mejl ubski.ok@gmail.com.Svi radovi biće objavljeni na našem sajtu.

Nagrade će se dodeliti u tri starosne kategorije koje će obuhvatiti učenike osnovnih škola, učenike srdnjih škola i odrasle. Ubska biblioteka je za prve tri nagrade u svakoj kategoriji obezbedila komplete knjiga. Pobednici će, takođe, imati mogućnost promocije na predstojećem Mini book-festu, koji će biti realizovan u okviru Urban fest-a, u saradnji sa Ustanovom za kulturu i sport i Gradskom bibliotekom „Božidar Knežević“.

Uslovi za učestvovanje na konkursu:

. Priča ili pesma treba da budu napisane na srpskom jeziku (ćirilica ili latinica); . Priča ne sme sadržati više od 1000 karaktera (1 kucana strana);
. Jedan autor može poslati samo jednu pesmu i priču;
. Radovi ne smeju biti ranije objavljeni, što podrazumeva i štampane i elektronske medije (e-časopisi, blogovi, portali, itd.) Priča ili pesma ne smeju biti ranije objavljene ni kao deo nekog šireg proznog teksta; . Radove treba poslati isključivo pod šifrom, a uz nju priložiti broj fiksnog ili mobilnog telefona, kao i starosnu kategoriju;
. Udruženje Ubski omladinski klub ne snosi troškove puta za učesnike koji nisu iz Uba;
. Rok za prijavljivanje na konkurs je 14. novembar 2015. godine.
Članovi žirija biće Julijana Marjanović, direktorka Gradske biblioteke „Božidar Knežević“ iz Uba, Veran Mijatović, profesor srpske književnosti i jezika i Danijel Ninković, član udruženja Ubski omladinski klub.

Imena pobednika biće objavljena dve nedelje po završetku konkursa.

Učestvujte na konkursu i podržite projekat, pokažite svoju kreativnost, afirmišite se i osvojite vredne nagrade!

Projekat UrBan Fest se realizuje u sklopu programa „Mladi su zakon – moravički, mačvanski i kolubarski okrug“, uz podršku resurs – centra Foruma civilne akcije „Forca“ iz Požege. Projekat finansira Ministarstvo omladine i sporta.

Advertisements

Šta ti kažeš na sve ovo?

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s