Kad žurka krene neočekivano (4. deo)

„Da li ja to primećujem izvesnu sumnju na moj račun?“ Pogledao ju je iza sebe sa jednom podignutom obrvom. Uhvatio ju je tada pomalo iznenada pa se ona osmehnu, osećajući se pomalo neprijatno. Njene oči su radoznalo gledale u njegovu pozadinu.

„Podseti me, molim te, kakvo je tvoje ime, malko sam zbunjena…“

Pokušaj da se zaboravi onaj trenutak pre, nije bio toliko uspešan koliko se ona nadala. Ali, on je kulturno samo nastavio njenu misao.. Okrenuo se ka njoj i osmehom odgovorio na njeno pitanje.

„Nejtan, Nejtan Stivenson. A ti si čuvena Veronika Hejs.“

Čovek oživi svoje trenutne misli a onda laganim korakom priđe joj i zauze mesto pored nje. Očigledno je znao tačno na koji način da se nađe u njenoj blizini, i njoj se to jako dopadalo. Pogledala ga je sa istim osmehom.

„Drago mi je Nejtane. A možeš li mi reći po čemu sam to ja čuvena?“

„Naravno da ću ti reći. Inače, dopada mi se kako si obučena. Iz tog razloga sam te i primetio među svim onim devojkama sinoć… Volim kada žensko ima dobar ukus odeće, ali ne i samo to.“

„A jel?“ Osmeh na njenom licu opet je zaigrao. Nejtan je pogleda pravo u oči, zatim se lagano pogledom spustio niz njen vrat do onog dela gde je počinjala kragna njene bele mekane svilene košulje.

Farmerke u kojima je bila Veronika su bile izuzetno uske, tamno plave teksas sa jasno ženskim stilom. Na desnoj nogavici stajala je plejboj zečica sa zlatnim vezom. Ono što je bilo očigledno, desilo već sledećeg trenutka. Nejtanova ruka se našla na njenim usnama…

Njena tišina je govorila dovoljno glasno.

„Slatka si.“ Dve reči. Prišao joj je i poljubio je. Mekano. Nežno.

Način na koji je to uradio, neposredno, nekako stidljivo ali opet iskusno, bio je ujedno i pun pogodak. Odgovorila mu je na taj poljubac još jače. Strastvenije. Kao da je to još sinoć planirala da uradi. Ruka polete ka njegovoj kosi… Šampanjac je mogao samo da gleda kako se dvoje ljudi lagano pomeraju ka naslonu kauča. A ti pokreti tela nisu se na tome zaustavili. Nečeg u vazduhu, nešto u njihovim telima ili opet nešto treće, nateralo ih je da se prepuste toj strasti. Toj prvoj varnici.

Spretna ženskost dovela je Veroniku u ležeći položaj sa glavom na jastuku, ali i Nejtana preko njenog tela. Poljubac je potrajao par minuta. Njegova ruka je pronašla put do dugmića na njenoj košulji. Prve prepreke do njenih grudi. Svila je bila tako mekana na dodir. Znao je dobro šta radi. Veronika se nije bunila njegovom dodiru.

Skliznuo je jezikom niz njen vrat bledog tena sve do tačke razdvajanja sa ramenom. Nije imao nameru da se tu zaustavi. Radio je to tako iskusno. Njene oči posmatrale su ga sa uzbuđenjem koje je raslo poput plime, gledala ga je kako nestvarnom spretnošću ustima otkpočava i to poslednje dugme što ostade kao prepreka… Košulja otvori put do njenih nedara. Nejtan prvo podignu pogled i kao što je to radio nebrojano puta, pogleda je sa iskustvom starog zavodnika, želeći da kod nje izazove iščekivanje.

Njeno telo počelo je lagano da treperi. Njegovi pokreti usmereni ka toplini njenih bradavica ubrzaše njeno disanje. Kada je dodirnuo jezikom ono što je jedva čekala otkucaji srca čuli su se u toj sobi snažnije od svake tišine.

Da li je on bio levoruk ili ne, ona nije znala, ali ta njegova ruka pronašla je ono što je tražila. Malenu stazicu do stomaka. Napravila je pokret nogama. U tom trenu, njen ljubavnik je znao da je bila spremna.

Vrisnula je lagano ali prigušeno. Nejtan je i mlada novinarka su postali jedno… Njeni uzdasi su to spremno potvrđivali do poslednjega daha. Gotovo da je Nejtan zaronio glavom u njene vrele grudi, zatim je jezikom spretno uhvatio njene malene bradavice u momentu kada ga nije očekivala. Nalet adrenalina u telima to dvoje budilo je požar…


Pročitajte i ostale delove ove fantastične priče:

http://zabaviste.in.rs/2016/03/15/kada-zurka-krene-neocekivano-1-deo/

http://zabaviste.in.rs/2016/03/19/kad-zurka-krene-neocekivano-2-deo/

http://zabaviste.in.rs/2016/03/24/kad-zurka-krene-neocekivano-3-deo/


 

Advertisements

Šta ti kažeš na sve ovo?

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s