EACH ONE TEACH ONE VOL.3: Internacionalni plesni kamp na Kopaoniku

Treću godinu za redom, plesni klub „2Hot4Stage“ organizuje Internacionalni plesni kamp pod nazivom „Each One Teach One“. Ove godine kamp će se održati u periodu od 19. do 24. jula na Kopaoniku.

Kao i svake godine, predavači će biti neka od istaknutijih imena u svetu plesa među kojima su između ostalog Bust i Hopare, dobro poznati svetskoj hip – hop sceni.

U duhu hip – hop kulture, a u organizaciji “2Hot4Stage” plesne trupe razvio se projekat “Each One Teach One” čiji sadržaj podrazumeva radionice različitih plesnih formi i umetničkih veština. Kao kruna celog projekta već treći put se održava plesni kamp koji podrazumeva šestodnevno iskustvo u najlepšim planinskim predelima Srbije.

Ne morate biti dobri na podijumu da biste bili deo „EOTO vol.3“ plesnog kampa, jer su, između ostalog, u program su uključena planinarenja i obilasci znamenitosti koje krase Kopaonik, te su i ljubitelji prirode i dobrog druženja pozvani da upotpune i podrže ovo jedinstveno putovanje.

Porodična atmosfera, interakcija, druženje i širenje znanja su vrednosti koje organizatori iznad svega nastoje da zadrže iz godine u godinu.

Pored radionica, treninga, obilazaka prirode i planinarenja, boravak je upotpunjen večernjim programom, plesnim nadmetanjima, takmičenjima u znanju i izdržljivosti, a kamp je tradicionalno zaokružen battle-om u “all style” kategoriji poslednje večeri druženja.

Celokupno iskustvo svake godine začine i različiti sponzori projekta kojima zahvaljujemo za osveženje i vredne nagrade za najbolje u nadmetanjima.

 

Organizatori najavljuju najbogatiji program plesnog kampa do sada, koji će uključivati tematske žurke, instruktore iz čak 5 zemalja, plesne i crtačke radionice, organizovane izlete po nacionalnom parku, organizovane planinarske rute,kao i nagradnu igru za najmaštovitije. Obećavaju dobru atmosferu, pozitivan vajb i sjajnu avanturu na najvećem nacionalnom parku Srbije.

Više detalja o nagradnoj igri, kao i detaljne informacije o samom kampu možete pronaći na Fejsbuk stranici „Plesni kamp – Each One Teach One“, na mejlu: eotovol3@yahoo.com i broju telefona: 065/40-44-566.

Advertisements

Šta ti kažeš na sve ovo?

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s