„Svitanje“ Ivane Matijević

Krajem novembra prošle godine, u autorskom izdanju uz podršku Utopija izdavaštva, javnosti je predstavljena knjiga „Svitanje“ mlade autorke Ivane Matijević.

Kao socijalni radnik, Ivana je težila stalnom ličnom razvoju, a napredujući, poželela je da svoja znanja i mišljenje, podeli i sa drugima, te je tako i nastala njena knjiga „Svitanje“.

Kako kaže, veliki životni izazovi bili su joj uvek najveći pokretač, a još za vreme studija, kada se bavila istraživačkim novinarstvom, ali i afirmisanjem mladih talenata u različitim oblastima, Ivana se zalagala za širenje vidika, intelektualno buđenje i bolje međuljudske odnose.

„U mojoj percepciji ne postoji dobro ili loše. Svako novo iskustvo posmatram kao novu temu za učenje. Svaka zatvorena vrata smatram pozivom za otvaranje novih. Život treba živeti bez straha. Smatram da je život najvrednije iskustvo dato čoveku na dar i treba ga bolje sagledati – raditi na sebi i održavati svoj duh! Živite!“, kaže autorka za Zabavište.

15401101_925437977558040_4493641563167567724_n.jpg
Ivana Matijević

Njena emotivna knjiga „Svitanje“ govori o ličnom rastu i razvoju, ali i tome kako pronaći put ljubavi.

„Čiatjući moju knjigu, naučićete mnogo toga novog o kreiranju jedne drugačije perspektive poimanja ljubavi ili ćete pak obnoviti neka svoja ubeđenja i uverenja. Ovom knjigom želela sam da čitaocima približim ljubav i da razbijem neke zablude o partnerskoj ljubavi“, dodaje Ivana.

„Kada ste poslednji put sebi postavili ovo pitanje?“, pitaće vas često Ivana u redovima „Svitanja“. Usudite se da sa njom započnete putovanje otkrivajući sebe!

Tridesetogodišnja Ivana Matijević rođena je u Aranđelovcu. Diplomirala je na Fakultetu političkih nauka,  na smeru Socijalna politika i socijalni rad. Živi i radi u Beogradu.

Advertisements

Šta ti kažeš na sve ovo?

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s