Hip Hop Festival – 2Hot4Stage fest vol.3

Sredinom februara očekuje nas jedan od najvećih događaja na srpskoj i regionalnoj hip hop sceni, festival pod nazivom „2Hot4Stage Fest“. Održava se treću godinu za redom, i ima za cilj da okupi veliki broj umetnika ulične scene bivše SFRJ, kao i inostranih umetnika koji će gostovati na ovom zanimljivom festivalu od 16. do 19. Februara u Mikser House-u. U holu Delta City-a, 16og februara najavu festivala plesači će započeti flashmob đuskanjem, te pozivaju sve zainteresovane da im se priključe.

Kako je hip hop subkultura koju prate 4 osnovna elementa grafiti, ples, MC-ing i DJ-ing, talentovani pojedinci, ali i grupe, imaće priliku da se oprobaju u različitim takmičenjima i nastupima koji će se odvijati u sve četiri navedene delatnosti. Festival u organizaciji istoimene plesne ekipe “2Hot4Stage”, traje puna tri dana i podrazumeva celodnevne i večernje programe – nekoliko organizovanih žurki, plesne radionice kao i tribinu na kojima će se širiti znanje i diskutovati malo više na temu urbane kulture.

Ovaj događaj predstavlja mesto okupljanja, međusobnog povezivanja i razmene pozitivne energije srpskih i inostranih Hip Hop umetnika, a pod simboličnim sloganom „Oslobodi instinkt“, ove godine će imati i humanitarni aspekt o kome će se više govoriti pred sam dogadjaj.

16388813_1365897476785614_2073498149_o.png

Facebook event 

Advertisements

Šta ti kažeš na sve ovo?

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s