Petak u Petku: Rogi, Sergio Lounge i Luna Škopelja

Rogi i Sergio Lounge, uz podršku Lune Škopelje i Ivana Dedića Dede, u petak, 31. marta, sa početkom u 21h, nastupiće u beogradskom klubu Petak. Uz zvuke Rogijeve akustične gitare, Dede na perkusijama, Luninog vokala i kompjuterske tastature koju je Sergio Lounge programirao da radi kao sintisajzer, publika će imati priliku da čuje jedinstveni, a prepoznatljivi zvuk žanrovskih poigravanja ovih mladih muzičara.

17362885_1126770534115289_7830883584200517079_n

Rogi sam piše, stvara, aranžira i producira u svojstvenom stilu koji naziva traljavim jazz popom. Njegov album „U Međuvremenu“ objavljen je krajem prošle godine. Žanrovski veoma difuzan, u njemu se, uz dominantan indie zvuk, naslućuju uticaji džeza, bossa nove, fanka i rnb-a. Mekane gitare i topli synthovi nasuprot razigranim semplovima bubnja stvoriće udoban ambijent u Petku, zajedno sa muzikom koju stvara Sergio Lounge, često jako veselom i zabavnom, na momente i sentimentalnom, ali uvek iskrenom i beskompromisnom.

Sergio Lounge je projekat iza kojeg stoji Srđan Popov, muzičar iz Beograda. Sergio se poigrava sa žanrovima i formama pop muzike svih doba i time ih transformiše da odgovaraju njegovom ličnog ukusu. Samim tim, nemoguće ga je opredeliti u jedan žanr, mada se često provlače motivi diska, šlagera i pop muzike 80-ih.

Ulaznice za koncert koštaju 200 dinara.

Više informacija potražite na zvaničnom eventu

Advertisements

Šta ti kažeš na sve ovo?

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s