Zabavište

Peta regionalna konferencija #ProFemina2017

Peta po redu regionalna ProFemina konferencija, u organizaciji magazina “Lepota i zdravlje” biće održana 11.aprila od 10 do 19h, u Mikser House-u (Karađorđeva 46). Konferenciju će svečano otvoriti Lidija Ćulibrk, glavna i odgovorna urednica magazina Lepota i zdravlje, a niz panela i case study-ja na različite životne teme, obećava najbogatiji i najraznovrsniji program do sada.

Ovogodišnja ProFemina konferencija, pored najvažnijih životnih tema, donosi i predavanja relevantnih stručnjaka, ali i motivaciona izlaganja i mnogobrojne savete u vezi sa izgledom, zdravljem, stilom i smislom života, ali i društvenom odgovornošću. Preko 150 profesionalaca iz oblasti medija, marketinga, PR-a, komunikacije, umetnosti, ali i univerzitetski profesori i studenti, kao predstavnici najuticajnijih kompanija i medijskih agencija iz celog regiona, biće učesnici #ProFemina2017.

Iz programa izdvajamo Panel – Abortus: Moje telo, moj izbor, na kome će se govoriti o odluci žena hoće li zadržati ili prekinuti trudnoću. Prema podacima instituta „Batut“ u našoj zemlji se godišnje uradi 12.000 abortusa. Šta se može uraditi da se ova alarmantna statistika promeni? Ceo program konferencije pogledajte OVDE.

 

Do 10. aprila kotizacija je 1.990 dinara, a na dan konferencije 2.500 din. Uz svaku kotizaciju na poklon se dobija atraktivni beauty bag. Skeniranu uplatnicu o plaćenoj kotizaciji možete poslati na mejl pr@color.rs ili je na dan konferencije doneti u Mikser House.