Veče digitala: Važnost brendinga u digitalnom svetu i sve njegove šanse

U nedelju, 11.6. od 19.30h u Galeriji Polet biće održano Veče digitalnog marketinga, a predavanje na ovu temu održaće Marko Cvetković, marketing menadžer u okviru TXE Content Studio-a.

Digitalni prostor vam daje mogućnost da skrenete pažnju na sebe, svoj brend, svoje vizije, i da samim tim otvorite mogućnost da živite i radite od svog rada. Koji su načini da to uradite, na šta treba da obratite pažnju, šta vam je potrebno da budete tamo gde želite, saznaćete ako dođete u Polet zajedno sa Markom Cvetkovićem, momkom koji će vas kroz svoju priču provesti kroz mogućnosti digitala i komunikacija.

15591535_1874986669400363_4128098774184134785_o

Marko se godinama unazad bavi marketingom za potrebe klijenata, a osim toga, on je i inicijator prvog regionalnog magazina Adria Daily, koji pokriva teme vredne pažnje od Slovenije do Makedonije. Aktivan je bloger i blogerstvo mu je donelo mnogo toga, s obzirom na to da je u jednom trenutku uradio nešto što je apsolutno skrenulo pažnju celog ex Yu regiona. Odatle kreće njegov lični put pun iznenađenja. Pozicionirao se kao neko ko sjajno motiviše druge, pa otuda i veliki broj predavanja na temu digitala na raznim seminarima i konferencijama. Pokretač je i mnogih zanimljivih akcija i kampanja koje su imale razne ciljeve, a sve to je pre nekoliko godina došlo i na životni ispit njegovog znanja i zalaganja.

18738905_697061720496912_302777132974740508_o.jpg

Budite sa nama u nedelju, i saznajte kroz njegov primer kako možete krenuti u sopstvenu avanturu. Mi se radujemo, nadamo se i vi! Bilo da ste umetnik, muzičar, pisac, bavite se sportom, naukom, ili imate hobi za koji živite, ovo je veče za vas, poručuju iz Poleta.

Više informacija potražite OVDE

Advertisements

Šta ti kažeš na sve ovo?

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s