Drugi broj požarevačkog fanzina „Ciklonizacija“

on

Drugi broj fanzina „Ciklonizacija“ (nastalog iz bloga istog imena) će se naći u prodaji 01.07.2017. godine. Spreman je tokom dva i po meseca – isto onoliko koliko blog nije bio aktivan. U njemu se našlo čak 70 kratkih recenzija, a svoj doprinos u pisanju istih su dali i Andrej Romić (Nekrst / Morbid Future Fanzine), Stefan Milenković (Headbang blog & vlog) i Igor Lazarević (Balkan Metal Promotion).

Sem recenzija, tu su i dva intervjua: prvi (koji se može nazvati ekskluzivnim) je sa članovima beogradskog black metal benda „Zloslut„, dok je drugi okupio čak 22 osobe iz (mahom) srpskih i regionalnih bendova na jednom mestu.

Da bi se fanzin u još nečemu razlikovao od bloga od kog je poistekao, dodata su i dve moje pričice, preuzete sa drugog bloga koji vodim (Dirty Ol’ Bastard), kao i jedan autorski tekst vezan za određene pojave na sceni. Stoga su 32 crno-bele strane A5 formata maksimalno iskorišćene.

I uz ovaj broj će ići kompilacijski CD sa 19 pesama za čije sam korišćenje dobio dozvolu kako od bendova koji su se tu našli (Vicery, The OHO, Elio Rigonat, Worthless, Tornado Kid, AncarA, Transfer blama, God Syndrome, Forever Storm, Sapata, Damnation Plan, The Revenge Project, Narthraal, Kolac, Nicumo, The 11th Commandment, Logic System Disorder, Red Moon Architect, Fernando Colunga Ultimate Experience), tako i od njihovih izdavača (Inverse Records, Secret Entertainment, Concorde Music Company, Melodic Rock Music, Mazzar Records, Ranka Kustannus, EBM Records, Nigra Mors, Grom Records, Taurunum Records, Deathfuckmageddon), a kojima se neizmerno zahvaljujem.

Posebno se zahvaljem Radoslavu Čugalju i Peđi Erakoviću koji su mi pomogli u sastavljanju pitanja za intervjue, Joniju Kontoniemiju (Inverse Records), Alekseju Korolijevu (Satanath Records), Antonu (Osam Promo Brigade), Nenadu Popoviću (Helly Cherry Webzine), Danielu Tikvickom (Librarion), Marku Nedeljkoviću (Rockomotiva), Nikoli Vukobratoviću (ex-Zlabog promotion), Milošu Pavloviću (Jesboligakurac Records), Milošu Šebalju (Some Kind of Distro), Boži Pardovickom (Hammer & Tongs – Tour and Promotion) i svima ostalima koji su bili uz „Ciklonizaciju“ od početka.

Uzgred, prvi tiraž fanzina je samo 20 primeraka i vrlo malo će ih ostati za prodaju, pošto su rezervisani za prijatelje i saradnike. U slučaju da neko poželi da kupi primerak, svaki od njih će biti označen kao „drugi tiraž“ i biće štampan po potrebi.

Cena fanzina sa CD-om je 150 dinara, a plaćanje se vrši unapred na račun u banci.

Zainteresovani mogu sve informacije dobiti slanjem mejla na nekrobatica@gmail.com. Ako jedna osoba kupi 3 ili više komada, ukupna cena je manja.

 

Šta ti kažeš na sve ovo?

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s