Ana Ćurčin i Mita Jovančić u žiriju Poletovog Cantout-a

Prvi festival kantautorske muzike Cantout na kom će nastupiti 23 muzičara iz Srbije, Hrvatske i Slovenije, biće održan u bašti galerije „Polet“. Ovaj festival nastao je sa željom da se novim autorima obezbedi medijski prostor i da se sagleda trenutna kantautorska scena sa svim njenim vrlinama i mogućnostima. Cantout ima za cilj da kantautore dovede u direktan kontakt sa publikom, pomogne im da joj se predstave i podstakne ih na dalji rad.  Festival je takmičarskog karaktera, a tročlani žiri će činiti beogradska kantautorka Ana Ćurčin, Milutin Jovančić, frontmen benda Čovek Vuk, kao i programski urednik Poleta i pokretač Cantout-a Siniša Stojanović.

indexAutorka fotografije: Marija Strajnić

Pored stručnog žirija, na izbor pobednika imaće uticaj i publika. Zahvaljujući istaknutim kantautorima koji su donirali novac, najboljeg očekuje nagrada u iznosu od 12 300 RSD. Spisak autora koji su učestvovali u prikupljanju novčane nagrade biće pročitan tokom obe noći festivala.
Galerija „Polet“ se nalazi u Cetinjskoj 15, a festivalski program i u subotu i u nedelju počinje u 17 sati. Ulaz je besplatan.

Vidimo se!

Autor naslovne fotografije: Marko Gaćinović

Advertisements

Šta ti kažeš na sve ovo?

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s