Otvaranje izložbe „Emulzija“ Milutina Jovančića u Galeriji Polet!

Samostalna izložba slika Milutina Jovančića Mite pod nazivom Emulzija biće otvorena u utorak, 31.oktobra u 20h u Galeriji Polet.
 Radovi Mite Jovančića, rađeni u tehnici ulja i akrilika, pozivaju na nove mogućnosti tumačenja emulzije koja je u njegovom stvaralaštvu itekako zastupljena kroz mešanje muzike i slikarstva. Kombinujući životne sekvence i maštu, izložbom će predstaviti susret slika iz dva različita vremena, koristeći simbol vuka kao alter ega svog umetničkog izraza, kako kao frontmen benda Čovek Vuk, tako i u svojim radovima.
16995954_10212457877901192_7552338889409260860_n.jpg
Milutin Jovančić rođen je u Beogradu 1964. Detinjstvo proveo na Lionu, a zatim se preselio na Voždovac.U periodu od 1987. do 1992. studirao na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu (odsek slikarstvo). Izlagao na više grupnih i samostalnih izlođbi, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Pored slikarstva, bavi se video-produkcijom i animacijom.
Planirana je svirka benda Čovek vuk, kojom će najaviti koncert u Poletu, kao i rad na novom materijalu, o čemu će više reči biti na samom otvaranju. Premijerno će biti prikazan novi spot benda Čovek Vuk, pod nazivom Brod.
Izložba je otvorena do 7.decembra.

 

Šta ti kažeš na sve ovo?

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s