Samo tvoja, ako se složi(š)mo

Ko sam ja? Jedna od onih koja zahteva bivanje sa njom tj. mnom da bi se najveće tajne dokučile. U stvari, ja tajni nemam, jer se držim maksime da komplikacije unose razdor u život. A cilj mog života je da sve liči na med i mleko koje bi neko s uživanjem olizao i popio.

Moj neformalni curriculum vitae izgleda ovako – jedna sam od onih koja stalno radi na sebi. Koristim najkvalitetniju kozmetiku, šminka je moj zaštitni faktor koji ni u cik podneva, ni pod sjajem mesečine, niti u mrklom mraku ne sme da izgubi otpornost. Idem na masažu svaki drugi dan. Imam svog ličnog trenera koji mi pomaže da ono što je već zategnuto ne popusti. Manikir i pedikir obavezni. Nadogradila sam kosu čiju boju menjam prema godišnjim dobima, a nokte, trepavice i manekensku visinu štiklama. Ponosna sam vlasnica jedne savršene četvorke koja je definitivno dosadašnji najisplativiji ulog. Stajling je ulaznica za stejdž. Planiram da napravim profesionalni book.

Da nije sve samo fasada, puno sam se potrudila i oko enterijera – student sam menadžmenta u ekologiji na najprestižnijem privatnom fakultetu, PR dopisne škole za kreativno pisanje, pohadjam intermediate tj. osrednji kurs italijanskog, a u planu je i učenje feng šuija kojim ću zasigurno oplemeniti svoj život. Od kako znam za sebe, književnost je moja strast, a najomiljenija knjiga mi je „Ana Karenjina“ koju smatram obaveznom literaturom za sve pripadnice ženskog rodoslovlja kojima je neophodan kurs baratanja sa dvojicom muškaraca kako ne bi sebi napravile skenj od života.

Obožavam bučna i fensi mesta, prostore na kojima se stalno nešto dogadja, pres koktele, sve gradske i uopšte arts ivents, posebno fešn week, trends and brends kojih je nužno držati se zarad opstajanja u svetu piletine koja se brzinom svetlosti pretvori u živinu. Najzanimljivije su poslovne večere gde se uz kavijar, maslinke i ementaler može razviti fantastična konverzacija, i uspostaviti dugoročna saradnja sa opipljivom finansijskom podlogom.

2ba060e476cdbd058ff1367045db54ed
Pravi Muškarci se podrazumevaju – solidna, odlučna, od renomea i glasa, negovana gospoda bez dlaka u nosu, ušima, na grudima i glavi, jer ja podržavam depilaciju i glat brijanje s obzirom da je maljavost uzročnik nepodnošljivog vonja, a šamponi protiv peruti tvorci masne kose. O tome da trebaju da budu uspešni biznismeni, ne treba ni da spominjem. Ja sam žena sa najnovijim softverom i hardverom koji zahteva odgovarajući sistem za održavanje.

Ukoliko posedujete Hamer, stabilan bankovni račun, sklonost ka dugokosoj, dugonogoj, zanosnoj, koja ume da bude sve što vam na um padne, što ispunjava svaki san, slobodno pozovite uvek dostupnu i željnu upijanja najfinijih životnih iskustava – mene. Maxi provod garantovan.

Šifra – Bezazlena sačekuša ❤

1 Comments Add yours

Šta ti kažeš na sve ovo?